Hrăneşte-te cu lectură!

Descarca online o biblioteca de carti electronice in romana

carti electronige gratis biblioteca onlineTu ce cărți citești în 2014-2015? Pentru că suntem în preajma unui nou an, prin intermediul Bibliocărți îți sunt oferite cadou cărți electronice într-un număr suficient de mare încât să poți lectura în perioada 2014 – 2015. Mai exact peste 800 de cărți. Acum poți avea propria ta bibliotecă virtuală cu doar un singur click! Cărțile sunt în limba română din diverse categorii, diverse titluri și diverși scriitori celebri. Ai de unde alege din aceste cărți gratuite pentru toate gusturile.

Recomandăm să descarci cărțile mai întâi pe calculator sau laptop, pentru că are o dimensiune de 428 MO și s-ar putea să nu le poți deschide pe Kindle, smartphone, tabletă sau orice alt e-reader dacă nu ai vreo aplicație adecvată.

Descarcă online, conectează-ți e-readerul la PC și transferă-ți biblioteca virtuală cu cărțile electronice pe care dorești să le citești și tot ce-ți rămâne de făcut este să lecturezi! Tot ce trebuie să faci este să apeși click pe unul dintre butoanele Facebook, Twitter sau Google+ de mai jos și îți va apărea butonul de decărcare, inclusiv lista cărților. Poți recomanda această pagină și prietenilor tăi, cu siguranță se vor bucura să le dăruiești o bibliotecă întreagă de cărți.

descarca ebook carti electronice gratis

Info! Edit: Ne pare rău dar linkul de descărcare a expirat. Vă rugăm să căutați alte cărți.

Descărcarea presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului. Cărțile electronice sunt oferite cadou vizitatorilor site-ului Bibliocărți.com de către utilizatorii site-ului. Ele nu sunt stocate pe Bibliocărți.com. Ele se află în format .Mobi și pot fi citite de orice dispozitiv care are o aplicație instalată pentru formatul .mobi. Recomandăm să cumpărați cărțile. Dacă dai click pe butonul Descarcă acum, ți se va deschide linkul de download, apoi începe descărcarea propriu-zisă a cărților.

Lectură plăcută! 

Căutări frecvente pe site: carti electronice, carti mobi, carti gratis, biblioteca online, carti online, carti free, ebooks, biblioteca virtuala.

Edit: Ne pare rău dar legătura de descărcare a expirat. Vă rugăm să căutați alte cărți online.

Cum ți se pare acest pachet de cărți online?

reclama

149 Comments

 1. 08/13/2014    

  Cine a reusit sa descarce cartile, va rog mult, dati-mi-le si mie.Adresa mea:[email protected]
  Multumesc.

  Vezi activitate utilizator
 2. Florin's Gravatar Florin
  08/11/2014    

  Dacă se mai pot descărca de undeva sau dacă poate cineva să le încarce undeva/trimită prin email, vă rog mult să-mi spuneți (email: florin2002 @ yahoo . com).
  Mulțumesc anticipat!

  Vezi activitate utilizator

Scrie acum (Poți folosi și contul reţelelor sociale)

Citește, împărtășește și comentează pentru o comunitate mai bună!

Recomandat

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflakeWordpress snowstorm powered by nksnow